Uppe med Tuppen

Det är inte ofta jag vaknar tidigt om dagarna, och när jag väl gör det brukar det sällan vara för arbetets skull. Det är så lätt att skjuta på sin dygnsrythm när man sitter vid datorn på kvällarna och därför mycket vanligare att jag lyckats vända på dygnet och sitter och jobbar från 12 på natten till morgonen. Det är något som min flickvän inte uppskattar, konstigt nog. Hur som helst så är klockan 10 på morgonen och jag har redan hunnit vara på Nautilus på Delphinenbadet och tränat. Efter ungefär sex månaders uppehåll så känner jag att det är dags att börja igen innan man förtviner bort.

En stor fördel (tror jag) när man har ett eget företag med inga bindande arbetstider är att man dagar som dessa, när solen skiner och skuggan förväntas bli 25+ C°, kan ta en siesta i 2-3h och göra en avstickare till stranden och samla mer krafter. Så hur effektiv denna dag egentligen blir trotts att jag var uppe med tuppen är nog svårt att säga så här dags.Lämna en Kommentar

Läs riktlinjerna för kommentering innan du skriver.