Slö-surf på Kreta

Laptop och Mythos Öl på Kreta

Laptop och Mythos Öl på Kreta

Att helt och hållet hålla sig borta från ”arbete” på Kreta var kanske lite för optimistiskt tänkande av mig. Jag lyckades bränna mig lite redan andra dagen och fick därför en ”ursäkt” att under tredje dagen sätta mig i hotellets bar med en öl och laptop. Inte fel med hotell som har gratis Wifi att uppmuntra de brända gästerna 🙂

Hitills har vi haft det väldigt bra om vi bortser från min något misslyckade solbränna 🙂 Men tiden går snabbt och snart sitter man på planet hem igen. Men nog ska jag få tid till att en Mythos Beer och lite surfande innan dess.En Kommentar to “Slö-surf på Kreta”

  1. John Pålsson skriver:

    Ja vissa har det bra 🙂 Jag får ta ut semester i vinter 🙂

Lämna en Kommentar

Läs riktlinjerna för kommentering innan du skriver.