SearchMeet 09 i November

Det har sedan ett par år tillbaka arrangerats SEO-träffar i Stockholm genom forumet SEO-forum.se. Det har främst varit Per Gustafsson som dragit i spakarna och sett till att det blev av med hjälp av några andra SEO-profiler om inte jag missminner mig. Den här gången arrangeras det inte genom forumet utan kallas nu för SearchMeet 09 och det är givetvis Per som ligger bakom detta tillsammans med Simon Sundén och Johan Åberg.

SearchMeet 09 går av stapeln lördagen den 28:e november och det är helt kostnadsfritt att anmäla sig. Tanken är att folk inom SEO, internetmarknadsföring, reklam, PR och sociala medier ska kunna träffas för att ha roliga, mingla och lyssna på några intressanta föredrag. Jag tycker konceptet är bra och skulle själv vilja delta. Det är såldes inte omöjligt att jag och John Pålsson sätter oss på flyget/tåget till Stockholm för att delta.

Eftersom jag är så snabb på att anmäla mig så står jag nu utan plats. Även om jag nog hade kunnat skapa en lucka för eventet så känns det ändå rätt skönt att slippa stressa. Kommer satsa på att dyka upp nästa år istället…Lämna en Kommentar

Läs riktlinjerna för kommentering innan du skriver.