Nytt upplägg för Mobilt Bredband

I November 2008 köpte jag upp MobiltBredband.net – en webbplats som verkade lovande med stadiga affiliate-inkomster och en lämplig sida i min portfölj nu när jag ger mig in mer och mer på den svenska marknaden. Mobilt Bredband är heller ingenting som kommer försvinna i första taget, så en välutvecklad sida med hygglig trust i Google passade utmärkt.

Nu har det gått ett tag och sidan har faktiskt dragit in mer än 80% av köpesskillingen i affiliate-inkomster. Så inte nog med att det var en bra sida, jag har nästan efter ett halvår dragit in vad det kostade att köpa den. En bra investering i mina ögon.

Jag har också äntligen lyckats komma loss och ägnat veckan åt att lansera ett nytt upplägg för sidan. Designen som låg där från början var något rörig och behövdes fixas till. Skönt att kunna bocka av det på sin att-göra-lista.

Nu är det bara att fortsätta att ligga i så jag kan följa sommarens tidsplanering.En Kommentar to “Nytt upplägg för Mobilt Bredband”

  1. John Pålsson skriver:

    Det är bra att du jobbar 🙂 det taggar mig att göra mer hehe.

Lämna en Kommentar

Läs riktlinjerna för kommentering innan du skriver.