Köp av hemsida ledde till viktnedgång

Vem kunde tro att man skulle gå ner i vikt genom att ta över en hemsida? Nu är iofs viktnedgången en konsekvens av att jag satte mig in i ämnet för sidan och kände suget av att prova. Och med ett enastående resultat…

Det är webbplatsen vlcd.se som jag tog över och i vintras slipade jag på ersätta den befintliga sidan med en ny. Resultatet av det kom live i början av Mars. VLCD står för Very Low Calorie Diet och är en metod för att helt enkelt gå ner i vikt snabbt. Något jag också gjorde när jag provade dieten under knappt 3 veckors tid.

Det har nu gått två veckor efter jag avslutade dieten och jag ligger stabilt i vikt med en total nedgång på över 5kg. Det bästa med dieten är inte min viktminskning utan hur bra jag mådde under tiden (bortsett från ingångsfasen). Så mycket energi och ork man får, och så mycket man får gjort pågrund av det 🙂 Den förra ägaren beskrev det som Duracellkanin och jag hade inte kunnat beskriva det bättre själv…

VLCD.se är inte ett av de projekt jag kommer ägna jätte mycket tid åt just nu. Även om det finns jätte mycket att förbättra och bygga ut så har jag andra projekt som tar upp för mycket tid. Ett av de större projekten förväntas gå live för publik testning redan om ett par veckor.2 Kommentarer to “Köp av hemsida ledde till viktnedgång”

  1. John Pålsson skriver:

    Jag kör ju själv på den här dieten och måste ju säga att det är en jävligt bra diet.

    Man mår ju bättre på dieten än vad man gör annars sp thumbs up!

  2. Kim skriver:

    Jaha var det du som köpte den 🙂 Jag har för mej att jag bjöd på den också (eller om jag tänkte bjuda).

    Lycka till med arbetet!

Lämna en Kommentar

Läs riktlinjerna för kommentering innan du skriver.